Ponuka tortičiek
Korpusy
Medová torta s vanilkovo-karamelovým krémom
Cream tart s plnkou z bielej čokolády s mascarpone a ovocím (medové cesto)
Čokoládová torta (niečo na spôsob brownies)
Čokoládová torta I. (jemnejší, nadýchanejší korpus)
Orechová torta
Piškótová torta
Čokoládovo – gaštanová torta
Piškótová s pridaním mandlí
Red Velvet (odporúčaná s plnkou mascarpone a malinami)
Maková torta (odporúčaná plnka – s parížskym krémom, nugátovou plnkou alebo hriešne dobrou čokoládovou plnkou od Nigelly)
Plnky
- Nutelová
- parížsky krém (biela alebo tmavá čokoláda)
- šľahačková plnka s mascarpone
- nugátová plnka
- „hriešne“ dobrá čokoládová plnka od Nigelly
- cream cheese citrón
- cream cheese pomaranč
- kokosová plnka doplnená konfitom mango/marakuja
- karamelovo-šľahačková
- vanilková pribináčiková
Krémy sa dajú vykombinovať podľa Vašej chuti, je možné pridať ovocie (maliny, jahody, lesná zmes, višne, banány)